Wat te doen als Skorpio scanner niet opstart?

Start de Skorpio scanner niet en heb je reeds een soft reset en hard reset geprobeerd? Dan kan het zo zijn dat de accu van de scanner leeg of defect is.

Onderneem de volgende stappen om dit te controleren:

  1. Controleer of het oplaadstation goed is aangesloten en zet de scanner in het oplaadstation. Zorg dat de scanner er stevig in staat.
  2. Haal de scanner na een aantal uur uit het oplaadstation en controleer of de scanner aan gaat.
  3. Indien de scanner niet aan gaat, zet deze dan terug in het oplaadstation en check de status van de interne batterij (zie Interne Batterij). Als deze nog niet is opgeladen, zet de scanner dan langer in het oplaadstation.
  4. Indien de scanner na een langere tijd opladen het nog steeds niet doet, stop dan een andere batterij in de scanner en kijk of de scanner nu wel wordt opgeladen en goed opstart. Als dat het geval is, dan is de andere batterij waarschijnlijk defect.
  5. Plaats de 'defecte' batterij los in het oplaadstation. Controleer na een aantal uur of de batterij nu wel is opgeladen door deze in een scanner te plaatsen en die op te starten.
  6. Als ook stap 4 en 5 het probleem niet oplossen, probeer dan een ander oplaadstation en controleer of de batterij dan wel wordt opgeladen.
  7. Als dat het geval is, kijk dan of de contacten van de oplader vies of gebogen zijn. Vermoedelijk is het oplaadstation defect.


Indien de bovenstaande stappen niet tot de oplossing hebben gebracht, dan zal de scanner verder onderzocht moeten worden. Stuur een aanvraag in via onze kennisdatabank.

Interne Batterij
De Skorpio scanner heeft twee batterijen. Ga naar Settings > Control Panel > Power om de interne batterij te bekijken. Deze batterij zal worden opgeladen zodra de hoofd batterij al volledig opgeladen is. Beide batterijen dienen opgeladen te zijn.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0