Inruimen van ontvangen artikelen met de Warehouse mobile

 

Nadat inkooporders zijn gecontroleerd op de ontvangstlocatie moeten de binnengekomen artikelen nog op een plaats in het magazijn gelegd worden. Bij deze handeling wordt er in boxwise een overslag gemaakt van de standaard ontvangstlocatie naar een locatie in het magazijn. Het meest praktische om dit te doen is met de barcodescanner, het is echter ook mogelijk om dit te doen met de touch applicatie.

Volg de onderstaande stappen om via het menu Ontvangsten op locatie op de barcodescanner de ontvangsten op locatie te leggen.

 1. Ga via het Hoofdmenu naar Inkomend.
 2. Druk op Ontvangsten op locatie.
 3. Selecteer het magazijn waar de ontvangsten zich bevinden.
 4. Je krijgt nu een overzicht van artikelen die op de standaard ontvangstlocatie van het geselecteerde magazijn liggen. Je kunt in dit scherm een artikel scannen of handmatig selecteren en bevestigen met de Select button.
  • Door op Advanced te drukken kun je gebruik maken van de Multiselect functie. Hiermee selecteer je alle artikelen uit het overzicht in één keer.
 5. Nadat je een artikel hebt geselecteerd, handmatig of via scan, krijg je een scherm te zien waarin je het gewenste aantal kunt ingeven wat je wilt plaatsen.
  • Door op Advanced te drukken kun je ook Artikel informatie (Info) raadplegen, de Afbeelding (Picture) van het artikel tonen of een Barcode (Barcodes) toevoegen.
 6. Nu krijg je de vraag om een locatie te scannen waarop je het geselecteerde artikel wilt plaatsen. Je kunt hier dus direct scannen. Voor een handmatige selectie selecteer je de knop Manual.
  1. Indien je de knop Manual hebt gebruikt krijg je een lijst van locaties te zien. Hier kun je een locatie zoeken via de filter bovenaan in het scherm. Je kunt uiteraard ook gewoon een locatie scannen.
  2. Als je alleen de locaties wilt zien waar al reeds voorraad ligt voor dit artikel dan kun je de knop Stock gebruiken.
 7. Herhaal dit proces totdat de lijst met artikelen op de ontvangstlocatie leeg is.

mceclip0.pngmceclip1.pngmceclip2.pngmceclip3.pngmceclip4.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0