Is het mogelijk om meerdere serienummers tegelijk te selecteren bij het op locatie leggen van serienummer artikelen?

Ontvangsten op locatie

Hoofdmenu > Inkomend > Ontvangsten op locatie

Nadat je je ontvangsten hebt binnen geboekt zul je deze artikelen uiteraard nog op locatie moeten leggen. Dit kan via het menu Ontvangsten op locatie op de barcodescanner.

Volg de onderstaande stappen:

 1. Ga via het Hoofdmenu naar Inkomend.
 2. Klik op Ontvangsten op locatie.
 3. Selecteer het magazijn waar de ontvangsten zich bevinden.
 4. Je krijgt nu een overzicht van artikelen die op de standaard ontvangstlocatie van het geselecteerde magazijn liggen. Je kunt in dit scherm een artikel scannen of handmatig selecteren en bevestigen met de Select button.
  • Door op Advanced te drukken kun je gebruik maken van de Multiselect functie. Hiermee selecteer je alle artikelen uit het overzicht in één keer.
 5. Nadat je een artikel hebt geselecteerd, handmatig of via scan, krijg je een scherm te zien waarin je het gewenste aantal kunt ingeven wat je wilt plaatsen.
  • Door op Advanced te drukken kun je ook Artikel informatie (Info) raadplegen, de Afbeelding (Picture) van het artikel tonen of een Barcode (Barcodes) toevoegen.
 6. Nu krijg je de vraag om een locatie te scannen waarop je het geselecteerde artikel wilt plaatsen. Je kunt hier dus direct scannen. Voor een handmatige selectie selecteer je de knop Manual.
  1. Indien je de knop Manual hebt gebruikt krijg je een lijst van locaties te zien. Hier kun je een locatie zoeken via de filter bovenaan in het scherm. Je kunt uiteraard ook gewoon een locatie scannen.
  2. Als je alleen de locaties wilt zien waar al reeds voorraad ligt voor dit artikel dan kun je de knop Stock gebruiken.
 7. Herhaal dit proces totdat de lijst met artikelen op de ontvangstlocatie leeg is.

 

mceclip0.pngmceclip2.pngmceclip3.pngmceclip4.pngmceclip5.png

 

Serienummer artikelen op locatie leggen

Bij het op locatie leggen van artikelen met serienummers is het veel werk om alle artikelen opnieuw in te scannen voor de verschillende serienummers. Daarom is er een functie om meerdere serienummers tegelijk op te geven.

Volg de onderstaande stappen.

 1. Druk in het Artikel Informatie scherm op Serial.
 2. Druk vervolgens op Manual om handmatig serienummers te selecteren.
 3. Druk bij het weergeven van alle serienummers op Advanced zodat het submenu opent. Druk op Multiselect om Mutiselect aan te zetten. Nu is het mogelijk om handmatig al meerdere serienummers te selecteren.
 4. Druk op nogmaals Advanced en vervolgens Sel. All om alle serienummers tegelijk te selecteren (via Advanced en Sel. None kun je alle geselecteerde serienummers nummers tegelijk deselecteren).
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0