Artikelen labelen bij ontvangst

Vaak hebben artikelen als ze bij de leverancier vandaan komen al een label met daarop een barcode, omschrijving en een artikelcode. Dit is echter niet altijd het geval. Via boxwise kan er een artikellabel voor de ontvangen goederen worden afgedrukt.

Labels afdrukken bij ontvangst (touch applicatie)

Volg de onderstaande stappen om labels te printen bij ontvangst via de Touch applicatie:

  1. Nadat de ontvangen artikelen zijn binnen geboekt en er op verwerken is gedrukt, dan komt de vraag "Wil je labels afdrukken?". Bevestig deze vraag met Ja.
  2. Er verschijnt een scherm waar je de ontvangen artikelen met de aantallen ziet, deze zijn standaard 0. Ook kan het type ontvangstlabel gekozen worden.
  3. Als je op het artikelkaartje drukt en vervolgens op de button Aantal dan kan je het aantal labels opgeven dat je wilt afdrukken voor het betreffende artikel.
  4. Als het aantal labels dat je wilt afdrukken meer dan 0 stuks is, dan wordt het kaartje groen.
  5. Als het type label goed staat en de aantallen kloppen, dan druk je op Print.

mceclip0.png

mceclip1.png

mceclip2.png

mceclip3.png

Labels afdrukken bij ontvangst (warehouse mobile)

Volg de onderstaande stappen om labels te printen bij ontvangst via de warehouse mobile:

  1. Nadat de ontvangen artikelen zijn binnen geboekt en er op Process is gedrukt, kom je automatisch in een scherm om het aantal labels te bepalen.
  2. Standaard staat het aantal af te drukken labels op 0. Als je op Print all drukt, dan wordt het aantal opgehoogd naar het aantal artikelen dat is ontvangen. Als je een ander aantal wilt afdrukken, dan kan je dit met het toetsenbord van de handterminal gewoon opgeven.
  3. Nadat je op Print gedrukt heeft kom je in het scherm waar je het type label kunt selecteren. De lijst met labels die hier staat is afhankelijk van de labels die staan ingesteld in boxwise. Selecteer het juiste labeltype en druk op OK. De labels worden nu afgedrukt.

mceclip5.pngmceclip6.pngmceclip7.png  

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1