Dashboard

Algemeen

Het menu Dashboard is de startpagina van de management portal. Hier zie je een overzicht van alle mobile scanners en touchscreens die verbonden zijn met boxwise. In dit menu zijn er diverse functies die handig zijn als je gebruik maakt van veel barcodescanners en touchscreens.

mceclip0.png

Functionaliteiten

Verversen
Met de functie Verversen kun je het scherm verversen. Op die manier worden ook barcodescanners en touchscreens, die opgestart zijn nadat je ingelogd bent in de management portal, zichtbaar.

Verstuur groepsbericht
Met de functie Verstuur groepsbericht kun je in één keer naar alle barcodescanners en touchscreens tegelijk een bericht sturen. Als je op de knop drukt verschijnt er een venster waarin je kunt typen. Het bericht zal vervolgens verschijnen op de schermen van alle barcodescanners en touchscreens.

Verstuur bericht
Met de functie Verstuur bericht kun je een bericht versturen naar één van de barcodescanners of touchscreens. Als je op de knop drukt verschijnt er een venster waarin je kunt typen. Het bericht zal vervolgens verschijnen op het scherm van de aangeklikte barcodescanner of touchscreen.

Inzoomen
Met de functie Inzoomen kun je inzoomen op een barcodescanner of touchscreen. Op die manier kun je meekijken of de bediening zelfs overnemen.

Signaal geven!
Met de functie Signaal geven! genereer je een pieptoon bij de aangeklikte barcodescanner. Op die manier kun je een barcodescanner makkelijk terug vinden als je hem kwijt bent.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0