Mogen we even meekijken voor support?

 

1-2-3 MEER EFFICIENCY EN PROFESSIONELER

Eerder dit jaar hebben we de eerste stappen gezet om onze processen te optimaliseren, om zo efficiënt mogelijk met onze en jouw tijd om te springen.

Voor de komende periode hebben we nog 3 aandachtspunten op onze agenda gezet die we graag aan je voorleggen.

 

 

 

Toegang tot uw IT omgeving


Op dit moment gaat veel tijd verloren bij het verkrijgen van toegang tot benodigde servers.
Daarom hebben wij er voor gekozen om voor servertoegang gebruik te gaan maken van drie betrouwbare en snelle methodes om toegang te krijgen.

Teamviewer is een programma dat samenwerking mogelijk maakt tussen verschillende personen door de ondersteuning voor bestandsdeling en afstandsbesturing via het internet. (lees meer…)

Directe RDP, ook wel Remote desktop is een functionaliteit die ervoor zorgt dat één of meer mensen via een pc, de "client", toegang kunnen krijgen tot een andere computer de "remote". (lees meer…)

Directe RDP over Windows VPN (Virtual Private Network). Door middel van een VPN-verbinding worden twee netwerken (of een computer met een netwerk) via het internet op een veilige, versleutelde verbinding met elkaar verbonden.

Op korte termijn nemen we telefonisch contact met je op om te bespreken op welke van deze manieren je ons de toegang tot uw IT omgeving kunt verschaffen. Denkt u hierover alvast na en raadpleeg uw systeembeheerder indien noodzakelijk.  

 

 

Hebben de juiste personen toegang tot KB.trancon.nl?.

 

Voor onze supportafhandeling werken wij met key-users binnen jouw organisatie. Dit zijn gebruikers die door training en praktijkervaring kennis hebben van onze software, en hier ook dagelijks mee werken.

Hij/zij signaleert problemen en onderneemt actie om deze op te lossen. Verder is de key-user eerste aanspreekpunt voor collega’s die problemen ondervinden en fungeert als een contactpersoon naar Trancon.

Het is belangrijk om key-users te hebben op verschillende plaatsen binnen jouw organisatie. Denk bijv. aan de magazijnvoorman of iemand op de verkoop binnendienst die is belast met het batchen van verkooporders. 

Vanaf elk werkstation is kb.trancon.nl te bereiken, in het geval van nieuwe BOXwise installaties is deze vaak als als bookmark op jouw touch pc ingesteld. Maar ook op mobiel is de kennisbank te raadplegen, voor als je als key-user niet de gehele dag een pc tot je beschikking hebt.

 


kb.trancon.nl op een smartphone

 

 

Support via ticket systeem

Ga op je computer of smartphone naar kb.trancon.nl en log in met de gegevens die je voor onze portal gebruikt. Je hebt hier de mogelijkheid om supportvragen in te sturen en alle aanvragen binnen jouw organisatie terug te lezen.

Inloggegevens kwijt? Kies voor ‘Mijn wachtwoord vergeten’ in het aanmeldscherm op kb.trancon.nl


Het aanmeldscherm op kb.trancon.nl

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1