Colli toevoegen en selecteren met barcode scanning

Bij het opbouwen van een zending heb je de mogelijkheid om colli toe te voegen of te selecteren door het scannen van barcodes. Er zijn een aantal mogelijkheden waarop je dit kunt doen, deze worden hieronder beschreven.

Bij het toevoegen van colli wordt de nieuwe collo altijd automatisch geselecteerd, hierdoor kun je direct door met het scannen van artikelen om ze in te pakken. Tevens wordt er aan elke collo een nieuwe SSCC toegekend.

Scan commando's (boxwise touch)

Er is een barcode sheet beschikbaar met scan commando's die gebruikt kunnen worden in het inpakscherm. Deze bevat een barcode om de standaard gedefinieerde collo toe te voegen.

Houdt er rekening mee dat deze sheet op dit moment alleen op de touch applicatie kan worden gebruikt.

Colli barcodes

In de management portal heb je de mogelijkheid om standaard colli te definiëren. Aan deze colli kunnen barcodes worden toegekend, die vervolgens gescand kunnen worden in het inpakscherm. Boxwise herkent de barcode als een colli barcode en voegt automatisch een nieuwe collo toe.

Serienummers

Als er standaard gedefinieerde colli in boxwise zijn ingericht, dan is er de mogelijkheid om deze te koppelen aan artikelen. Indien een collo is gekoppeld aan een serienummer artikel, dan kun je tijdens het inpakken een serienummer toekennen aan de collo. Eenmaal toegekend is het serienummer te scannen waarna boxwise automatisch de juiste collo selecteert.

SSCC

Met het gebruik van SSCC heb je de mogelijkheid om met barcode scanning colli toe te voegen en te selecteren.

Als je een SSCC barcode scant dat nog niet is toegekend aan een collo, dan wordt er automatisch een collo toegevoegd en de SSCC toegekend. Hiervoor wordt de standaard gedefinieerde collo gebruikt (management portal). Indien deze niet is ingericht, dan wordt er een collo van het type Box toegevoegd.

Als de SSCC reeds is gekoppeld aan een bestaande collo in de geopende zending, dan wordt de desbetreffende collo geselecteerd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0