Per 24 april 2020 nieuw SSL certificaat *.app.boxwise.nl

Op 24 april as. zal er, rond 17.00,  een nieuwe certificaat worden geïnstalleerd voor de endpoints *.app.boxwise.nl. Deze endpoints worden met name gebruikt voor boxwise offline scanning en externe indieners. Het is een verlenging van een bestaand certificaat. Desondanks is het toch goed om even te controleren of de bijbehorende root certificates worden vertrouwd in jouw organisatie.  

Certificeringspad oude certificaat

Het oude certificaat heeft als root certificate Sectigo (AddTrust). Zie hieronder een schermafdruk van het complete certificeringspad.

mceclip0.png

Certificeringspad nieuwe certificaat

Het nieuwe certificaat heeft als root certificate Sectigo ECC. Zie hieronder een schermafdruk van het complete certificeringspad.

mceclip1.png

Welke urls gebruiken dit certificaat?

 Het certificaat is een zogeheten wildcard certificaat en heeft betrekking op alle urls die eindigen op .app.boxwise.nl.

Wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat je controleert of deze certificaten worden vertrouwd door jouw organisatie. Mocht dit niet zo zijn dan kun je in de bijlagen een zip downloaden met de root certificaten zodat je deze op kunt nemen in de keten van vertrouwen van jouw organisatie. Mocht je hier hulp bij nodig hebben neem dan contact door een aanvraag in te dienen.

Test pagina

Via onderstaande link kun je kijken of het certificaat werkt in jouw organisatie (uitvoeren vanaf een computer in jouw organisatie - bij voorkeur de boxwise server).

https://test-certificaat.app.boxwise.nl/

Verwachte resultaat

 mceclip0.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0