Uitloggen uit de app

Wanneer je wilt wisselen van gebruiker of klaar bent met het opnemen van bestellingen of registreren van track & trace informatie dien je uit te loggen. Het uitloggen kan gedaan worden met de button in het hoofdmenu of direct nadat je een bestelling of statusregistratie hebt verstuurd.

Uitloggen via het hoofdmenu

Ga naar het hoofdmenu en druk op Uitloggen.

hoofdmenu.png

Hierna zal je het inlogscherm weer zien.

Let op: er mogen geen bestellingen of statuswijzigingen open staan op het moment dat je uitlogt. Als dat het geval is, krijg je een melding te zien waarin dit staat aangegeven en dat je dit eerst dient te versturen.

Account_-_uitloggen__met_bestelling_.png

Door op de knop Verstuur bestelling en log uit te drukken zal de app de openstaande bestelling direct versturen waarna je automatisch wordt uitgelogd.

Met de knop Annuleren kom je terug in het account menu.

Uitloggen na het plaatsen van een bestelling

Tevens is er de mogelijkheid om na het versturen van een bestelling uit te loggen. In het bevestigingsscherm druk je hiervoor onderop op de knop Uitloggen:

Uitloggen_na_bestelling.png

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0