BW Order client beheer in boxwise

Om de BW Order Clients te beheren is er een overzicht gemaakt in de management portal. Dit overzicht toont alle gekoppelde clients met daarbij onder andere de serienummers, kenmerken, model en datums van synchronisatie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om clients toe te voegen, aan te passen en te verwijderen. Tot slot is er de optie om de bestellingen op te halen.

Dit artikel beschrijft de verschillende onderdelen voor het client beheer.

Het overzicht

Het overzicht van clients ziet er als volgt uit:

Client_overzicht.png

 

De bovenste balk bevat een aantal knoppen:

Client_overzicht_-_detail.png

Verversen

Hiermee wordt het overzicht van clients ververst. Mocht er een zoekfilter actief staan, dan blijft deze behouden.

Zoekfilter

Dit biedt je de mogelijkheid om te zoeken op het kenmerk van een apparaat. Op de overige kenmerken kan niet worden gezocht. Druk op de enter toets of op het vergrootglas om de filter te bevestigen waarna het overzicht wordt ververst.

Toevoegen

Deze knop toont een popup om een nieuwe client toe te voegen. Zie artikel De client koppelen aan boxwise voor meer informatie.

Verwijderen

Middels deze knop kun je een geselecteerde client verwijderen. Voordat deze wordt verwijderd zal er een popup worden getoond ter bevestiging.

Aanpassen

Hiermee kun je het kenmerk van een apparaat aanpassen. Dit kenmerk kun je gebruiken om de clients van elkaar te onderscheiden op een meer betekenisvolle manier. Let op: dit is een virtueel kenmerk en zal niet worden getoond in de BW Order client. Gebruik in plaats daarvan bijvoorbeeld een fysiek label om het kenmerk op te schrijven en bevestig het label op de client.

Ophalen

Met deze knop kun je handmatig de bestellingen ophalen die klaar staan om verwerkt te worden.

Listener

Hiermee kun je de achtergrondtaak om de bestellingen op te halen starten en stoppen. Zie het kennisbankartikel Bestellingen aanpassen en verwerken voor meer informatie.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0