Welke Android hardware wordt ondersteund?

 

Boxwise applicaties “BW Order” en de “Warehouse App” zijn geschikt voor Android scanners van het merk Datalogic. Trancon verkoopt alleen Android hardware van Datalogic. De werking van beide applicaties voor dit merk scanners is daarom gegarandeerd bij updates van Boxwise. 

Android scanners worden geleverd met verschillende versies van het Android besturingssysteem. De boxwise applicaties zijn geschikt tot en met Android versie 10.  Updates naar Android 11 of hoger zijn op eigen risico. Neem vooraf contact op met Trancon als je van plan bent om een Android update uit te voeren. 

Het is mogelijk om de Boxwise applicaties te gebruiken op andere merken Android scanners, bijvoorbeeld van de merken Zebra of Honeywell.

Deze ondersteuning is op basis van Android intent en beschikbaar vanaf boxwise versie 1.38. Voor gebruik van Android Intent is aanvullende configuratie nodig op de scanner. Dit kan de werking van andere applicaties op dezelfde scanner beïnvloeden. 

Wanneer de boxwise applicaties niet (meer) functioneren op uw eigen merk- en type scanner, bijvoorbeeld na een update van Boxwise of het Android besturingssysteem, kan er altijd worden gezocht naar een passende oplossing. Houdt er rekening mee dat werkzaamheden op scanners die niet door Trancon zijn geleverd ( het onderzoeken van eventuele problemen of hulp bij het instellen van Intent ), plaatsvinden tegen het reguliere consultancytarief en op basis van beschikbaarheid van onze consultants.

 

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0