Ontvangsten inruimen met de Warehouse app

Bij het verwerken van een ontvangst zijn er twee opties voor het opboeken van de voorraad: direct op de standaard locatie van het artikel of op de ontvangstlocatie van het magazijn. Als de voorraad wordt ontvangen op de ontvangstlocatie van het magazijn, dan wil je de artikelen daarna inruimen vanaf de naar de juiste locaties in het magazijn.

Om de ontvangsten in te ruimen met de Warehouse app ga je vanuit het hoofdmenu van de app naar Ontvangsten inruimen in de sectie Inkomend.

Ontvangsten inruimen

Nadat je hebt gekozen voor Ontvangsten inruimen wordt er eerst een scherm getoond waar je het magazijn dient te selecteren. Kies hier het magazijn van de ontvangstlocatie waarvoor je de artikelen wilt inruimen.

Na selectie van het magazijn wordt het verplaatsing scherm geopend waarin de Van locatie al gevuld is. Dit is vanzelfsprekend de ontvangstlocatie van het geselecteerde magazijn. De focus staat direct op het veld Artikelen.

mceclip0.png

Als je wilt zien welke artikelen op de ontvangstlocatie liggen, dan druk je op het loepje. Je ziet nu een lijst met alle artikelen met hun voorraadposities op de ontvangstlocatie. Ook is hier de standaard locatie van het artikel te zien.

Na de selectie van het artikel en het aantal zal de focus verspringen naar de Naar locatie. Selecteer deze door te scannen of handmatige selectie en verwerk vervolgens de verplaatsing. 

Na verwerking kom je weer terug in het verplaatsing scherm waar de ontvangstlocatie nog ingevuld staat als Van locatie doordat deze automatisch gelockt was.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0