Wat te doen als boxwise niet opstart op de Skorpio scanner

Als boxwise niet meer kan opstarten op de Skorpio scanners zijn er een aantal stappen die je kan doorlopen om het op te lossen. In veel gevallen zal boxwise bij het opstarten de melding geven "Checking for updates has failed" of "Er heeft een onverwachte fout opgetreden".


Start de scanner helemaal niet meer op? Neem dan dit artikel door.

 

Stappen

1. Controleur of je wifi verbinding nog goed is
Het wifi logo is te herkennen aan de twee beeldschermen in de onderste balk van het hoofdmenu. Tik hierop om meer informatie te zien. Controleur ook of je scanner een IP adres heeft. Als dit niet het geval is dan is er toch iets mis met de wifi verbinding van de scanner. Laat dit verder uitzoeken door jullie netwerkbeheerder of IT partij.
Wifi_openen.png

2. Controleer of de scanner een webpagina mag bezoeken
Ga naar Internet Explorer op de scanner en probeer een willekeurige website (bijvoorbeeld nu.nl) te bereiken. Als dit niet lukt zal dit verder onderzocht moeten worden door jullie netwerkbeheerder of IT partij.


3. Controleur of de scanner nog wel kan scannen
Druk op de scan knop om te controleren of de laser zichtbaar is. Indien dit niet lukt kan je nog proberen te scannen vanuit de decoding applicatie. Deze kan gestart worden via het hoofdmenu (windows vlaggetje) > Settings > Control Panel > Decoding. Vanuit deze applicatie zou het mogelijk moeten zijn om te scannen waardoor je ook een laser zou moeten zien. Zie je nog steeds geen laser? Ga in dat geval naar stap 4.

 

4. Voer een hard reset of clean boot uit
Als de scanner nog steeds niet kan scannen is het handig om de scanner te resetten. De clean boot 

 

5. Verwijder boxwise en installeer boxwise opnieuw
Indien de scanner wel kan scannen en er een werkende internet verbinding is dan zou boxwise moeten werken. Lees hier hoe je dat doet.
Werkt boxwise na het verwijderen en opnieuw installeren van de applicatie nog steeds niet? Stuur dan een ticket in.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1